Detoxifiere

Detoxifiere Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare si eliminare a toxinelor din organism. Toxina poate fi orice substanta care are efect negativ asupra organismului. Multe dintre aceste toxine provin din alimentatie, administrarea de medicamente si atmosfera. Chiar si corpul, si bacteriile din intestine produc toxine. In interiorul organismului, grasimile, in special cele oxidate si colesterolul, radicalii liberi si alte molecule daunatoare actioneaza ca si toxine. Digestia inceata, disfunctiile colonului, activitatea deficitara a ficatului, slaba eliminare prin intermediul rinichilor, tractului respirator si pielii duc la toxicitate crescuta in organism. Incarcarea organismului cu substante nocive determina anumite dezechilibre ale organelor care pot duce pana la imbolnavirea acestora.
Ceai antilipemic - Metabolic
Ceai antilipemic - Metabolic
67 lei
Adauga in cos
Chitosan 100 capsule
Chitosan 100 capsule
152 lei
Adauga in cos
Digest Natural 90 tablete
Digest Natural 90 tablete
130 lei
Adauga in cos
FOS
FOS
34 lei
Adauga in cos

Detoxifierea este instrumentul optim pentru mentinerea functionarii normale si a integritatii florei intestinale si poate spori capacitatea naturala a corpului de a rezista la infectii, alergii si boli de piele. Multi oameni se vor simti intineriti din punct de vedere fizic si mental dupa terapia de detoxificare, cu o reducere corespunzatoare a simptomelor si bolilor.

Cauze: Ingerarea unei cantitati mari de alimente, cu mult peste necesarul organismului. Aceasta duce la suprasolicitarea sistemului digestiv, la digerarea si asimilarea incompleta a componentilor alimentari, avand ca rezultat formarea unor produsi neasimilabili care devin toxici pe masura ce timpul de ramanere in organism, pana la evacuarea lor, creste; Insuficienta eliminare a toxinelor din corp prin fecale (in caz de constipatie), prin urina (cauzat de consumul unei cantitati insuficiente de lichide), prin transpiratie (in cazul blocarii eliminarii prin piele a toxinelor cu substante cosmetice perspirante sau prin lipsa de aerisire a corpului, purtarea de haine sintetice direct pe piele etc.); Consumul unor alimente care sunt recunoscute ca fiind otravuri pentru organism: carnea, zaharul si produsele zaharoase, cele care contin aditivi alimentari, produsele sintetice, ultrarafinate, alcoolul, cafeaua. 

Manifestari: depuneri pe limba,  mirosul neplacutal gurii, -oboseala,  scaderea capacitatii de concentrare si memorare,  migrene,  balonari,  iritabilitate, functionarea deficitara a tractului digestiv,  durerile osteo-articulare,  afectiuni dermatologice,  imunitate scazuta,  cresterea in greutate,  predispozitie la raceli frecvente sau  durerile de cap. Corpul uman acumuleaza, in timp, diverse toxine provenite din alimente cu aditivi, poluare, boli, medicamente, tigari, alcool, pesticide.

Diete care sunt benefice pentru curatarea organismului:  sucuri de fructe sau legume,  legumele fierte,  supele de legume, cerealele, leguminoasele, orezul brun, branza de vaci, iaurtul bio, carnea de pui sau  peste.

De evitat: sarea de bucatarie, cafeina, aditivii, indulcitorii artificiali si alcoolul.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles