Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

Producator: Tiens   |   Cota TVA: 19%   |   Transport Gratuit
1820 lei    2274 lei
Reducere 20%

(TVA inclus)

  •  Adauga in cos Adauga la Wishlist
    sau
    Comanda rapid telefonic

    Luni - Sambata: 9:00 - 19:00
    Plata si Transport

    Produsul este livrat direct din depozitul furnizorului, fara adaos comercial. Livrarea se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs.

    Iti place acest produs? Arata-l si prietenilor!

    Descriere Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

    Igienizator pentru Legume, Fructe, Apa si Aer

    Aparatul se numeste Igienizator de legume si fructe, dar acest proces se face prin ozonarea apei, respectiv purificarea si igienizeaza ei. Mai are si functia de ozonare a aerului si de sterilizare.

    1. Efectele nocive ale hranei, apei si aerului poluate:
    -Intoxicatii acute sau cronice;
    -Cancer si mutatii cromozomiale;
    -Mutatii genetice, transmisibile viitoarelor generatii;
    -Infectii si multe afectiuni in urma contaminii apei si aerului.

    2. Ozonul, agentul natural anti-bacterian
    Apa, legumele, fructele, orezul, carnea, pestele si alte alimente pe care le consumam zilnic sunt contaminate cu pesticide, ingrasaminte chimice, hormoni si alte substante daunatoare. Desi nedetectabile in organism pe termen scurt, aceste substante ne afecteaza sanatatea pe termen lung. Dezvoltarea bacteriilor pe vesela, tacamuri, pahare, jucarii, lenjeria intima, toate acestea va pot afecta sanatatea. Iata cum ne putem proteja impotriva acestor situatii neplacute.


    Conceput prin sinteza unor cunostinte de microbiologie, electronica si inginerie, ozonatorul pentru apa, aer, legume si fructe aplica cu succes proprietatile unice, benefice ale ozonului (O3) pentru un mod de viata mai sanatos, fiind un foarte puternic agent oxidant natural.

    Datorita utilizarii ozonului, produs de acest aparat, se pot:
    -descompune pesticidele, insecticidele si ierbicidele din legume si fructe;
    -dezinfecta si steriliza apa pe care o cosumam si/sau folosim pentru diverse destinatii;
    -se pot reduce in mod eficace mirosurile neplacute din aerulul de slaba calitate;
    -se distruge proliferarea bacteriilor, virusiilor, protozoarelor parazite si alte micro-organisme din mediul in care traim (acasa sau la birou).

    Apa, alimentele si ustensilele dezinfectate cu ozon devin complet lipsite de substante daunatoare.
    Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.
    -Folosind ozonul in prepararea mancarii, se obtine o hrana ecologica, intrucat ozonul oxideaza si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice tranchilizante din apa si se mentine prospetime.
    -In starea gazoasa, ozonul este considerat conservant pentru alimente si sterilizeaza ambalajele acestora.

    3. Protectia pentru un mod de viata sanatos
    Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, pentru apa, aer, legume si fructe, ozonatorul Tianshi asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. De asemenea, ozonatorul are capacitatea:
    - de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe, si distruge hormonii din carne sau peste;
    -de a creste perioada de prospetime a alimentelor;
    -de a dezinfecta apa;
    -de a purifica aerul pe care il respiram, din casa sau de la birou.

    Nota: Peste 90% din afectiuni, inclusiv raceala sunt cauzate de bacterii si alti daunatori din apa, din alimente sau din aer.

    1. Ozonizare a fructelor si legumelor:
    Ozonul distruge bacteriile, reduce expunerea la pesticide, ierbicide sau alte reziduri de fertilizare. Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice folosite pe scara larga in crescatorii, din vegetale, fructe, peste, carne etc. De asemenea, apa ozonata imbunatateste aspectul si gustul produselor.

    2. Curatarea carnii, a puiului, a fructelor de mare sau a mancarurilor uscate:
    Ozonul poate distruge bacteriile, descompune hormonii din carne, pui, fructe de mare sau alte mancaruri si elimina mirosurile neplacute din aceste produse.

    3. Actiuni impotriva bacteriilor, virusurilor sau ciupercilor (dezinfectare si sterilizare):
    Stiinta a demonstrat ca ozonul distruge si lucreaza mult mai repede pe virusi decat pe bacterii si nu depinde de pH nici de temperatura sau alti compusi organici. Insa, capacitatea de dezinfectare a ozonului este in functie de concentratia de ozon si de temperatura (la temperatura de maxim 320C, capacitatea de dezinfectare este maxima). In calitatea sa de agent oxidant natural (foarte puternic), ozonul are abilitatea de a creea gauri in membranele virusurilor, bacteriilor, alte micro-organisme in membranele celulelor patologice, omorandu-le in acest mod.
    -Cu ozonul se pot steriliza vesela, tacamuri, recipienti pentru pastrarea laptelui, prosoapele si imbracamintea. Obiectele vor arata ca noi;
    -Apa ozonizata dezinfecteaza jucariile, bibelourile si alte obiecte ale copiilor.

    Apa (de baut) ozonizata
    -Ozonul distruge eficient bacteriile si virusii, indeparteaza impuritatile din apa si indeparteaza mirosul. Gradul de puritate al apei va creste, in mod semnificativ. Beti apa ozonizata imediat dupa proces, intrucat, chiar daca apa se mentine sterilizata pentru o perioada mai mare de timp, ozonul se mentine in apa doar 15-30 min dupa care se transforma in oxigen. Nu este obligatoriu sa folositi apa imbuteliata sau distilata, puteti folosi si apa de la robinet sau apa minerala.
    -Apa ozonizata contine o cantitate crescuta de oxigen de pana la 8 ori mai mare decat apa obisinuita.
    -Apa ozonizata se asimileaza mai usor, raza grupului moleculare fiind mai aproape de cea din celulele organismului, scazand de la 120 la 53 nm. Apa ozonizata este ideala pentru a fi consumata, deoareace are efect terapeutic si de prevenire in foarte multe afectiuni precum diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, reumatismul, cancerul, afectiuni ale rinichilor, colonului etc.

    Nota: Pietrele (sondele) ozonizante trebuie asezate cat mai adanc posibil. Pentru un rezultat optim, adancimea trebuie sa fie cel putin 150 mm (15 cm).

    4. Terapii cu ozon si apa ozonizata:
    - Ozonul poate distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi nocivi organismului.
    - Ozonul are caracteristici antiseptice mai puternice decat permanganatul de potasiu.
    - Ozonul este de aproximativ 10 ori mai solubil in apa decat oxigenul. A fost folosit initial in chirurgia dentara si recent in Anglia pentru o varietate de terapii.
    - Spalandu-se fata si membrele cu apa ozonata (15-20 min) se previne infectarea ranilor si grabeste procesul de regenerare.
    - Se poate folosi apa ozonata pentru a dezinfecta periuta de dinti, bureti sau orice alta suprafata din baie sau bucatarie.
    - Clatirea gurii cu apa ozonata (timp de 5-10 min), distruge bacteriile din cavitatea bucala si ajuta la ameliorare unor afectiuni, cum ar fi stomatita.

    Folosirea de uleiuri ozonizate pentru terapii de piele:
    Atunci cand ozonul este introdus in uleiul de masline sau floarea-soarelui pentru o perioada mai mare de timp (cel putin 24 h), uleiul se ingroasa pastrand ozonul. Daca este pastrat la frigider, acest gel mentine ozonul ani de zile. Aplicat pe piele, ozonul este benefic pentru taieturi, arsuri, piscaturi ale insectelor, iritatii, eczeme, herpes etc.

    Ca terapie de infrumusetare:
    Ozonul poate fi folosit si pentru a revitaliza pielea si pentru a dezinfecta tenul in profunzime. Folositi apa bogata in ozon pentru a va spala fata si mainile. Puteti folosi un sapun natural daca simtit nevoia. Spalarea intensiva a pielii (timp de 10-20 min), distruge cele mai periculoase bacterii, ajuta la prevenirea multor afectiuni de piele si accelereaza metabolismul pielii.

    Nota: Prin ozonizarea oricariu mediu (lichid sau gazos), nu adaugati chimicale.

    "Bănuim cu toţii ce-am afla dacă am analiza apa cea de toate zilele care curge la robinet ! E suficient s-o torni în pahar ca să vezi un spectacol halucinant: impurităţi plutitoare, pete de grăsime, depuneri, nemaivorbind de imaginile şocante de la televizor, în care prin robinet au „curs" viermi, gândaci şi chiar şerpişori. Gustul nu este nici el pur şi curat şi nici mirosul, care duhneşte puternic a clor. Pe scurt, apa şi-a pierdut definiţia şi identitatea şi nu mai este nici pe departe aşa cum am învăţat odinioară la şcoală: un lichid incolor, inodor şi insipid. Din păcate, vinovatul e greu de prins. Responsabilii de la staţiile de filtrare se jură că apa pleacă spre consumatori „ca la carte", adică perfect potabilă. Compromiterea se petrece pe drum, din cauza circuitelor subterane, formate din instalaţii vechi, corodate, care ar trebui refăcute integral. Să aşteptăm până atunci ? Va dura mai mult de-o viaţă. Să ne acceptam destinul de viitoare victime ale apei pe care o bem ?" - FORMULA AS - Apa purificată - sănătate curată !

    Aparatul care ne protejează de afectiunile care curg împreună cu apa de la robinet
    Viaţa este limitată şi preţioasă iar sănătatea stă la baza oricărei activităţi, dacă avem un organism sănătos vom avea energie să ne atingem aspiraţiile şi idealurile. În epoca actuală există o explozie a descoperirilor ştiinţifice, acestea aducând societăţii şi omenirii un standard înalt al vieţii materiale.

    Dezvoltarea economică a adus societăţii bogăţie, dar din păcate, în lumea actuală, datorită creşterii populaţiei globului, s-a ajuns la folosirea în exces a resurselor naturale, astfel încât aerul, apa şi alimentele au ajuns deosebit de poluate. Speranţa de viaţă şi sănătate a oamenilor este astăzi din ce în ce mai greu de atins. Fiecare organism viu, pentru a-şi menţine viaţa şi sănătatea, nu se poate dispensa de trei elemente principale: aerul, apa şi alimentele. Aerul este elementul principal pentru menţinerea existenţei oricărui organism viu. Dacă omul este privat de aer, în câteva minute moare. Dacă organismul uman este privat de oxigen diferitele afectiuni cronice sau acute vor aparea mult mai usor.

    Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, în principal fiind: tăierea pe scară largă a pădurilor, poluarea produsă de gazele de eşapament ale automobilelor, gazele şi praful produse de întreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice, etc. Oamenii, nu au cum să respire aer proaspăt şi curat în acest mediu. Oamenii care respiră aer poluat şi beau apa poluată cu clor din marile oraşe, vor fi afectaţi, cu timpul apărând probleme de sănătate cum ar fi: afectiunile cardio-vasculare, respiratorii, afectiunile alergice ale pielii, etc. Apa este sursa de viaţă a omenirii şi omenirea nu poate exista o singură zi fără apă. Organismul uman este constituit în proporţie de 70 % din apă. Dacă organismul uman pierde 10 % din apă vor apare manifestări anormale. Scăderea cantităţii de apa ingerată va produce în primul rând scăderea cantităţii de urină produsă, după care va apare concentrarea sângelui, scăderea apei din ţesuturile organismului provocând moartea ţesuturilor şi celulelor datorată lipsei de apă. Noi trebuie tot timpul să ingerăm o anumită cantitate de apă pentru a ne menţine sănătatea. Dar sănătatea organismului uman este influenţată şi de materialele organice şi anorganice din apă. Deci, nu putem neglija importanţa calităţii apei pentru organismul uman. În prezent populaţia foloseşte ca apă potabilă, în principal apa plată, dar apa plată este dezinfectată antibacterian cu ajutorul clorului, putând produce substanţe cancerigene.

    Cauzele poluării resurselor de apa sunt foarte multe, în principal menţionam: insecticidele, îngrăşămintele chimice, produsele de excreţie ale animalelor, detergenţii, apa reziduală menajeră, apa reziduală industrială, apa reziduală din industria chimică, gunoaiele din oraşe, poluarea secundară produsă de fosele clădirilor civile, etc. Folosind timp îndelungat apa poluată, organismul uman va slabi si vor putea aparea diferite afectiuni ale pielii, artrită, neuropatie, afectiuni ale rinichilor, etc. Hrana este sursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, în principal fiind obţinută din: cereale, legume, fructe, peşte, carne. Astăzi noi promovam hrana ecologică, dar în viaţa de zi cu zi sunt foarte puţine produse cu adevărat naturale , ecologice . Odată cu creşterea populaţiei şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a crescut şi necesarul zilnic al oamenilor de alimente. În consecinţă cultivatorii şi crescătorii, pentru a mări producţia şi a micşora pagubele produse de dăunători, folosesc pe scară largă insecticidele, îngrăşămintele, hormonii, antibioticele, substanţele de creştere, iar când oamenii se hrănesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai puţin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii şi viruşi patologici dăunători organismului uman . Metoda tradiţionala de spălare nu poate în nici un caz să elimine aceste insecticide, fertilizatori, bacterii şi viruşi.

    Ingerarea timp îndelungat a acestor alimente va provoca diverse afectiuni, cum ar fi: afectiuni ale sistemului digestiv, afectiuni cardio-vasculare, afectiuni ale pielii, cancer, dezvoltare precoce, etc. În concluzie, calitatea aerului, apei şi alimentaţiei influenţează direct gradul de sănătate al fiecăruia dintre noi. Noi trebuie să ştim că, dacă afev o afectiune cronica nu înseamnă neaparat că suntem perfect sănătoşi. Principiul prevenirii afectiunilor este mai important decât terapia acestora. Astăzi ştiinţa cunoaşte o dezvoltare puternică şi rapidă, medicina a făcut progrese substanţiale, nivelul de trai al oamenilor creşte pe zi ce trece, dar afectiunile sunt din ce în ce mai multe. De ce oare se întâmplă aşa? Principalul motiv se datorează poluării mediului înconjurător şi calităţii necorespunzătoare a nutrienţilor din alimente.

    Caracteristici:

    1. Consum redus de energie (12W) cu producţie ridicată de OZON.
    2. Design compact cu pompă de aer inclusă.
    3. Timer digital: 5 min. 10min. 12min. 30 min..
    4. Se livrează cu două seturi de furtunuri şi difuzoare speciale.
    5. Performanţe şi durată de utilizare ridicate.
    Ozonul (O3) este un foarte puternic agent oxidant natural. Poate elimina bacteriile, virusurile si alte microorganisme prin procesul de oxidare, ce distruge structura membranei acestora. Ozonul dizolvat in apa este chiar mai eficace. Apa, alimentele si ustensilele dezinfectate cu ozon devin compet lipsite de substante daunatoare. Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.

    Umbrela protectoare a unui mod de viata sanatos
    Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, Igienizatorul TIENS pentru legume si fructe asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. Controleaza eficace dezvoltarea bacteriilor, pentru a oferi un aer purificat, acasa sau la birou. De asemenea, are capacitatea de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe si de a distruge hormonii din carne sau peste, de a creste perioada de prospetime a alimentelor si de a purifica apa, toate acestea pentru a ne oferi un mod de viata mai sanatos. Este un aparat versatil, ce nu trebuie sa lipseasca din casele sau birourile zilelor noastre.

    Avantaje tehnologice
    A.Certificare CE
    B.Detine 3 patente pentru: design exterior, design structural si conceptia circuitului de protectie
    C.Testat si certificat de numeroase institutii de specialitate.

     Functiuni si utilizari

    1. Indepartarea pesticidelor de pe legume si fructe si eliminarea hormonilor din carne sau peste.
    Mod de folosire: Conectati igienizatorul Tianshi la priza si asezati legumele si fructele (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme) in apa. Asezati sonda de ozon in apa, pe fundul recipientului folosit. Porniti aparatul si lasati-l sa functioneze pentru 3-10 min. Pentru carne sau peste (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme), asezati sonda pe fundul recipientului folosit si lasati igienizatorul sa functioneze timp de 10-20 minute.

    2. Eliminarea bacteriilor si cresterea perioadei de prospetime a alimentelor
    Mod de folosire: Asezati fructele si legumele intr-o punga de plastic si pompati ozon in aceasta pana la umflarea completa, apoi sigilati punga. Alimentele isi vor dubla perioada de prospetime.
    Nota: Asigurati-va ca punga este ermetic inchisa, fara pierderi de aer.

    3. Sterilizarea veselei, tacamurilor, recipientelor pentru pastrarea laptelui, prosoapelor si imbracamintei
    Mod de folosire: Plasati obiectele in interiorul unui recipient plin cu apa si ozonati timp de 10-20 minute. Obiectele vor fi curatate si vor arata ca noi. Pentru imbracaminte, ajustati perioada de ozonare in functie de cantitate, 20 de minute fiind, de regula, suficiente. Hainele ozonate vor fi mai curate si mai catifelate. Periutile de dinti si alte ustensile pot fi, de asemenea, sterilizate pentru a va asigura o mai buna igiena.

    4. Fortificarea organismului
    Spalati-va fata si membrele cu apa ozonata sau imbaiati-va, pentru a va proteja pielea impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor. De asemenea, apa ozonata ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice si a metabolismului, pentru o mai buna stare de sanatate.

    5. Purificarea aerului
    Mod de folosire: Inchideti usile si ferestrile incaperii. Porniti igienizatorul si lasati-l sa functioneze pentru 30 de minute, apoi opriti-l. Deschideti usile si ferestrele incaperii pentru 15 minute.

    Ozonul poate indeparta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate indeparta substante chimice toxice, gaze nocive precum monoxidul de carbon sau fumul provenit din arderi incomplete.

    Nota: Nu stati in camera pe perioada ozonarii aerului.

    6. Alte beneficii
    Inlatura mirosurile neplacute din frigider.
    Sterilizeaza acvariile si creste cantitatea de oxigen din apa.

    Mod de utilizare Igienizator pentru carne, legume si fructe.

    Instructiuni de utilizare

    Dupa ce generatorul de hidroxil a fost introdus in apa, conectati cablul de alimentare la dispozitiv si la priza. 

    Dispozitivul va emite un sunet lung si toate ledurile vor clipi o data. Apasati tasta de pornire o data si Igienizatorul pentru fructe si legume va emite un sunet scurt. Ledul va ramane aprins, ceea ce indica faptul ca este in modul de asteptare.

    Cum folositi functia cronometru?

    apasati o data tasta functionala cronometru se va aprinde o lumina alba ceea ce confirma functionalitatea. 
    afisajul digital va indica o perioada de lucru de 5 minute. Apasati din nou tasta temporizatorului pentru a mari perioada de lucru cu 5 minute la fiecare atingere
    timpul maxim de lucru este de 30 de minute deci va trebui sa selectati timpul in functie de modul de utilizare - pentru aer, apa, legume, fructe, carne
    Dupa ce veti seta temporizatorul va clipi de 3 ori, din acest moment va incepe sa functioneze si va genera procesul de igienizare. 
    Dupa expirarea timpului de functionare va emite 3 sunete lungi de bip si se va opri, indicand ca procesul de igienizare s-a incheiat.

    Cum folositi functia de mod?

    apasati tasta functionala de mod pentru a selecta modul de lucru dorit.
    Pentru legume, fructe, apa apasati tasta de mod o data. 
    la fel, indicatorul luminos va clipi de 3 ori si dispozitivul va incepe sa functioneze
    Dupa cele 10 minute, Igienizatorul pentru fructe si legume va emite 3 sunete lungi, indicand ca procesul de igienizare s-a incheiat.
    Pentru carne: apasati tasta de mod de doua ori
    Indicatorul luminos va clipi de 3 ori si dispozitivul va incepe sa functioneze 
    Timpul de lucru este de 12 minute, la fel la incheierea programului Igienizatorul pentru fructe si legume va emite 3 sunete lungi si se va opri

    Parametrii produsului

    Model TQ-D34
    Dimensiuni produs 283 x 151 x 67 mm
    Greutate produs 1.0 kg
    Tensiune nominala 220 V – 240 V
    Frecventa nominala 50 Hz
    Puterea nominala de intrare 45 W

    Intretinere

    Curatati capul generatorului de hidroxil din apa dupa fiecare utilizare, stergeti-l cu o carpa uscata si lasati-l sa se usuce.

    Poate aparea o acumulare de minerale, atunci cand dispozitivul a fost folosit cu apa dura. Pentru curatare, puneti capul generatorului de hidroxil intr-o solutie de 5-10% de otet sau acid citric (dizolvati 50-100 g de acid citric sau 50-100 ml de otet in 1 L de apa calduta), lasati-l la inmuiat timp de 60 de minute, apoi scoateti-l, clatiti-l si stergeti-l cu o carpa. In functie de duritatea apei, repetati in mod regulat, de exemplu, la fiecare 2 luni.



    Alti clienti au mai cumparat si ...

    Testimoniale Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

    Adauga testimonial


    Istoricul tau de navigare...

    Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles